image
image

Zakelijk

MANS biedt secretariële diensten op interim basis. Door een flexibele instelling en een intelligente en pragmatische aanpak is het mogelijk om in zeer korte tijd een succesvolle samenwerking te realiseren. Zakelijk, maar toch persoonlijk; serieus maar altijd vriendelijk; zelfstandig maar met teamspirit: een uitgebalanceerde aanpak van elk project.

Ondersteuning
MANS levert een totaalpakket aan ondersteunende diensten. Van het tijdelijk invullen van een vacature op administratief en/of organisatorisch gebied, tot het opzetten van een nieuw secretariaat. De tijdelijke aanwezigheid resulteert in een objectief klankbord voor zowel de manager als de secretaresse. Deze frisse blik binnen uw bedrijf of afdeling zorgt ervoor dat vastgeroeste patronen opengebroken kunnen worden en er met vernieuwde inzichten gewerkt gaat worden. MANS brengt structuur aan in alle ondersteunende processen, waardoor er sneller, efficiënt, accuraat en met meer plezier gewerkt kan worden.

Projectbegeleiding
Projecten zijn inhoudelijk vaak complex en de samenwerking van een multidisciplinair team vraagt nogal wat afstemming en coördinatie. Vaak wordt er binnen een organisatie een beroep gedaan op de Management Assistent om een project te ondersteunen en begeleiden, binnen zijn/haar takenpakket. Dit kan leiden tot een conflict in prioriteiten, of mist de ondersteuner specifieke vaardigheden, die noodzakelijk zijn voor het slagen van een project. Het inzetten van MANS zorgt ervoor dat alle betrokken afdelingen en personen op het juiste moment de juiste ondersteuning krijgen en dat de projectmanager te allen tijde op de hoogte is van de voortgang van het project.

Door onze jarenlange ervaring bij een grote diversiteit aan ondernemingen hebben wij een zeer gestructureerde en georganiseerde manier van werken ontwikkeld. Daarnaast herkennen wij de projectfasen en weten deadlines goed te bewaken. Wij zijn gewend om op elk niveau duidelijk en op een prettige manier te communiceren, waardoor wij draagvlak kunnen creëren voor de doelstellingen van het project of de verschillende onderdelen daarvan. Een neutrale en frisse blik van een 'buitenstaander' werkt daarbij verhelderend.

Tijdelijke vervanging vaste medewerkers
MANS biedt secretariële diensten en Professional Organizing op interim basis. Door een flexibele instelling en een intelligente en pragmatische aanpak is het mogelijk om in zeer korte tijd een succesvolle samenwerking te realiseren. Zakelijk, maar toch persoonlijk; serieus maar altijd vriendelijk; zelfstandig maar met teamspirit: een uitgebalanceerde aanpak van elk project.

Opzetten of herinrichten secretariaat
MANS levert een totaalpakket aan ondersteunende diensten. Van het tijdelijk invullen van een vacature, zodat er alle tijd is de perfecte match voor de manager te vinden, tot het opzetten van een nieuw secretariaat.

De tijdelijke aanwezigheid resulteert in een objectief klankbord voor zowel de manager als de secretaresse. Deze frisse blik binnen uw bedrijf of afdeling zorgt ervoor dat vastgeroeste patronen opengebroken kunnen worden en er met vernieuwde inzichten gewerkt gaat worden. Met Professional Organizing als basisprincipe, wordt er structuur aangebracht in alle ondersteunende processen, waardoor er sneller, efficiënt, accuraat en met meer plezier gewerkt kan worden.

Organisatie van evenement
MANS regelt van A tot Z de organisatie van bijvoorbeeld zakelijke, sportieve of culturele evenementen. Denk daarbij aan congressen, beurzen, open dagen, bedrijfsuitjes en concerten en festivals. Dergelijke grote evenementen moeten zorgvuldig georganiseerd en uitgevoerd worden. Een nauwe samenwerking met de opdrachtgever is daarom van groot belang. Er wordt een plan van aanpak gemaakt en diverse heldere keuzes worden aan opdrachtgever voorgelegd. Met ons uitgebreide netwerk hebben we een brede keuze in geschikte ruimtes, catering en sprekers/artiesten. Maar ook bieden wij de helpende hand bij het werven van bezoekers/publiek, het maken van publiciteit (reclame) etc.

Effectief met tijd om leren gaan en efficiënt werken
MANS houdt van een praktische aanpak. Na het in kaart brengen van de werkwijzen wordt bekeken wat er veranderd kan worden in de werkgewoonten en hoe dat vastgehouden kan worden. Uitgangspunt is: hoeveel besteed je daadwerkelijk aan het primaire proces? met welk resultaat?

Overige wensen altijd bespreekbaar
Misschien is uw vraag of probleem niet genoemd bij onze mogelijkheden, maar dat betekent niet dat wij u niet van dienst kunnen zijn. Onze mogelijkheden en ervaring strekken ver. Neem vooral contact met ons op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen.

Facebook IconBekijk ons op LinkedIn!Bekijk ons op LinkedIn!