Workshop ‘Opruimen’ een groot succes!

-- Posted: 10 november 2015 -- By: Guda Jolanda -- Comments: 0

IMG-20151103-WA0003Compleet, nuttig, leerzaam, helder, aanstekelijk, herkenbaar, inspirerend, gelachen, het was top! Een greep uit de opmerkingen  op de evaluatieformulieren van de 19 deelnemers aan de workshop “Opruimen” op 3 november 2015 in Hotel Zuiderduin in Egmond. De deelnemers waren hier voor een vijfdaagse cursus Pensioen in Zicht. Een onderdeel van het programma was ‘Eindelijk tijd voor … opruimen!’.

Wij werden heel blij van de opmerkingen op de evaluatieformulieren, maar eigenlijk wisten we het op de dag zelf al. Het enthousiasme van de deelnemers, de onderlinge discussies en het uitwisselen van nog meer tips, maakte voor ons duidelijk dat de workshop een succes was. De workshop werd dan ook beoordeeld met gemiddeld een 8,7.

Speciaal voor deze workshop heeft MANS een kwartetspel over opruimen ontwikkeld. Zo kun je spelenderwijs in zeven categorieën alle handigheidjes oefenen. Maar ook het feit dat de deelnemers moesten kwartetten vonden ze hilarisch. Er werd enorm gelachen en voor de winnaar was er ook nog een leuke prijs, gerelateerd aan de workshop: een MANS opruiIMG-20151103-WA0001mkit.

Tevreden kijken we terug op een geslaagde workshop.

We wensen alle deelnemers een fijn pensioen toe! En MANS is klaar voor het geven van een volgende workshop “Opruimen”.

Categorieën

Organisatie

Facebook IconBekijk ons op LinkedIn!Bekijk ons op LinkedIn!