Wie zijn wij?

-- Posted: 13 juni 2014 -- By: MeerM0506Ans14

Jolanda Bleeker,
spontaan, enthousiast, ondernemend, gedreven, professioneel, geordend

Jolanda Meermans Organisatie- en AdviesbureauOp mijn 18de jaar ben ik na mijn opleiding bij Schoevers mijn werkzame leven gestart als reisbureau- medewerkster. Na vier jaar ben ik overgestapt naar een verzekerings- kantoor, waar ik voor meerdere afdelingen heb gewerkt. Daar miste ik echter het contact met de mensen. Vervolgens ben ik daarom bij verschillende woningbouwverenigingen gaan werken. Dit bleek heel goed bij mij te passen. Na tien jaar heeft dit dan ook geleid tot een baan als coördinator woonruimteverdeling voor de Zaanse woningcorporaties. Ik fungeer daar al weer jaren als spin in het web. In mijn jarenlange loopbaan heb ik gemerkt dat orde en structuur belangrijk is. Uit ervaring weet ik dat het leven makkelijker wordt, als je je zaakjes goed op orde hebt.

Tijdens mijn loopbaan bij de woningcorporaties heb ik Guda ontmoet, wij hebben veelvuldig en met veel plezier samengewerkt. We zijn elkaar daarna nooit uit het oog verloren. Aangezien Guda en ik elkaar goed aanvullen en goed kennen, hebben wij in 2014 besloten onze gezamenlijke werkervaring van meer dan 60 jaar, te bundelen. Wij zijn met veel enthousiasme Organisatie- en Adviesbureau Mans opgestart. Daarbij benutten wij onze gezamenlijke ervaring en brede kennis, om u optimaal van dienst te zijn.

LinkedIn icoon voor Jolanda en Guda van Meermans
Mijn uitgebreide curriculum vitae kunt u hier nalezen!

 

Guda Grabijn,
creatief, gestructureerd, humoristhisch, ervaren, multitasker

Ik ben opgegroeid in een middenstandsgezin, puzzelfoto-Gu heb zelf een groot gezin, ervaring in ondernemen in andere branches en ruim 30 jaar ervaring opgedaan in mijn werk als (directie)-secretaresse, office manager en publishing assistant voor diverse ondernemingen op verschillende vakgebieden.

Niet alleen als secretaresse ben ik gewend structuur aan te brengen en te organiseren, maar ook als moeder van een groot gezin worden hoge eisen aan je gesteld. Ik moet elke dag in kunnen  springen op onverwachte zaken die op mijn pad komen en na vele jaren ervaring ben ik van alle markten thuis.

Ik zou mezelf willen omschrijven als onuitputtelijke vraagbaak, een (bijna) alleskunner en een aanpakker van het eerste uur. Dit gecombineerd met humor, warmte en gezelligheid maakt het plaatje compleet. Graag los ik problemen op en maak het mensen naar de zin.

LinkedIn icoon voor Jolanda en Guda van Meermans
Mijn uitgebreide curriculum vitae kunt u hier nalezen!