Prijsvraag levert leuke slogans op!

-- Posted: 23 september 2015 -- By: Guda Jolanda -- Comments: 0

overhandiging prijs Joost de Jong

Zaterdag 12 september organiseerden woningcorporaties in heel Nederland de eerste Dag van het Huren. Ook Parteon opende in Wormerveer de deuren en niet alleen voor dat doel, maar in combinatie met de Open Monumentendag. Het monumentale pand vertelt een historisch verhaal. Vroeger was in het pand een cacao- en chocoladefabriek gevestigd (Pette-Boon). Hier werden de bekende Koetjesrepen gemaakt.

Koetjesreep

MANS werd uitgenodigd voor de informatiemarkt zodat huurders en andere belangstellenden kennis konden maken met onze dienstverlening. Voor deze gelegenheid hebben we een prijsvraag uitgeschreven om de kennis te testen en om het creatieve brein in werking te stellen.

Gevraagd werd antwoord te geven op drie vragen en een slogan over MANS te maken. Zowel de juiste antwoorden op de vragen als de meest originele slogan leverde punten op.

Een onafhankelijk jury heeft zich gebogen over de waardering van de slogan.
Dit heeft uit de vele inzendingen uiteindelijk geleid tot de volgende prijswinnaars:

  • Joost de Jong           MANS: advies op maat en alle kennis paraat!
  • Mw. Van Doorn        MANS: redders in nood!

Joost de Jong is inmiddels door MANS verrast met de mededeling dat hij een van de winnaars is. Hij heeft het prijstasje met onder andere de Zaanse voordeelpas van Puur Zaans in ontvangst genomen. De overhandiging van de prijs aan mevrouw Van Doorn zal binnenkort plaatsvinden.

Mocht je deze dag gemist hebben, dan kun je MANS vrijdag 2 oktober aanstaande vinden op de Zaanse Seniorenmarkt 2015 in het Zaantheater van 13.00 tot 17.00 uur.

Categorieën

Organisatie

Facebook IconBekijk ons op LinkedIn!Bekijk ons op LinkedIn!