image
image

Particulier


"U bent uniek, MANS biedt maatwerk."

MANS biedt advies en hulp bij het aanbrengen van structuur in uw huishouden, uw administratie en/of uw agenda. Bijvoorbeeld bij het organiseren van een verhuizing, bij het opruimen en opnieuw inrichten van kamers en bij het op orde brengen en houden van uw administratie. Organiseren is onze specialiteit, samen met u vinden wij altijd een oplossing.

Wij kijken samen met u waar de structuur ontbreekt, hoe deze het beste kan worden vormgegeven, waar de valkuilen liggen, etc. Tijdens dit proces ontstaat er een methode die geheel op uw situatie is afgestemd.
Opruimen in huis of in uw administratie is nooit een doel op zich, maar een middel om structureel ruimte en overzicht te creëren. Het is het resultaat van een intensief en creatief proces dat MANS samen met u aangaat. Voor alle projecten is onze grote toegevoegde waarde dat wij met een ervaren en neutrale blik concreet advies en hulp bieden. Wij zijn hierbij uw persoonlijke professional organizer.

Opruimen? Dat kan ik toch zeker zelf wel! Verhuizen? Dat doe je met vrienden en familie! Administratie? De buurman is boekhouder, ik vraag hem wel wat tips! In de meeste gevallen heeft u daar helemaal gelijk in en werkt dat prima. Maar vaak blijft het opruimen steken op het moment dat u uw oude schoolrapporten tegenkomt of omdat u simpelweg niet weet waar u het allemaal moet laten. Vrienden en familie hebben het druk met eigen besognes. En de buurman hoeft echt niet te weten wat u met uw spaargeld doet.

Wij van MANS zijn uw vertrouwenspersoon en hebben úw belang voor ogen, zijn neutraal en hebben de levenservaring, die nodig is om uw unieke situatie met respect en integriteit te benaderen. MANS is er voor u op een tijdstip dat het ú uitkomt, door de week of in het weekend.

image

Waar kan MANS u mee helpen?

Herindelen van (werk-) ruimtes
Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet waar u moet beginnen? Is een (logeer)kamer een rommelhok geworden of weet u niet meer wat er op zolder of in de schuur te vinden is? Puilen de keukenkastjes uit? Kan de meterkast niet zonder gevaar open? Is de thuisadministratie in doosjes, tasjes of laatjes blijven liggen totdat de belastingaangifte gedaan moet worden?

MANS kan u begeleiden en helpen bij het opruimen en het herindelen van kamers. Het resultaat is altijd: meer ruimte, rust, ’lucht’ en overzicht.

Inrichten van een thuiswerkplek of hobbyruimte
Wanneer er een kantoor aan huis is, wanneer er steeds vaker vanuit huis werk gedaan moet worden of als uw hobby meer ruimte vraagt, is het van belang een plek te creëren die daarvoor geschikt is. Zo voorkomt u dat er ’met het bord op schoot’ gegeten wordt, omdat de eettafel in beslag is genomen. MANS kan u helpen, waardoor u gemakkelijk uw spullen kan scheiden. Uw huis wordt zo weer een ‘thuis’, waar u met plezier kunt leven (én werken).

MANS kan u begeleiden en helpen bij het creëren en inrichten van een thuiswerkplek of hobbyruimte. Het resultaat is altijd: meer ruimte, rust, ’lucht’ en overzicht.

Verkoop of verhuur klaar maken van een huis
Het is algemeen bekend dat een opgeruimd en gestructureerd huis sneller en voor een hogere waarde verkocht of verhuurd wordt dan een rommelig huis. Zeker in de huidige markt is het van belang uw woning op een zodanige manier te presenteren, dat potentiële kopers of huurders uw huis zien en niet afgeleid worden door wat er allemaal nog gedaan moet worden. MANS kan met u doornemen wat u kunt doen om de ruimtes optimaal te benutten, kamer voor kamer. U kunt zelf met onze tips aan de slag of samen met MANS orde op zaken stellen.

MANS kan u begeleiden en helpen bij het opruimen van uw huis en het creëren van ruimte. Het resultaat is altijd: meer ruimte, rust, ’lucht’ en overzicht.

Organiseren of begeleiden van verhuizing
Een verhuizing veroorzaakt vaak veel stress. Dit komt voornamelijk doordat de structuur ontbreekt en er een tijdelijke chaos ontstaat. MANS kan u hierbij helpen: van advies tot ’raad en daad’. MANS maakt samen met u een plan van aanpak, waardoor de verhuizing als een goed georganiseerd project wordt ervaren. Dit loopt uiteen van het daadwerkelijk opruimen en inpakken tot en met de administratieve afhandeling. Denk hierbij aan het inlichten van de leveranciers van gas, licht, water, elektra, telefoon, internet etc. MANS kan daarnaast ook zorgen voor de opmaak en verzending van een persoonlijke verhuiskaart.

MANS kan uw verhuizing organiseren of u hierbij begeleiden en helpen. Het resultaat is altijd: meer rust, ’lucht’ en overzicht.

Administratieve en praktische hulp na overlijden
Het is heel verdrietig om de nalatenschap van een overleden familielid of partner af te moeten handelen. Vaak is het ook lastig om als familie te moeten beslissen hoe u met persoonlijke bezittingen van een naaste omgaat. Wij van MANS fungeren als een objectief klankbord, dat u ook in deze moeilijke periode kan bijstaan. U beslist zelf wat u wilt houden of wegdoen, MANS helpt u die keuzes bewust(er) te maken en met respect een laatste eer te bewijzen aan uw dierbare.

MANS kan administratieve en praktische hulp bieden na het overlijden van een dierbare. Het resultaat is altijd: meer rust, ’lucht’ en overzicht.

Facebook IconBekijk ons op LinkedIn!Bekijk ons op LinkedIn!