MANS komt snel in actie. Geen wachtlijst!

-- Posted: 14 augustus 2015 -- By: Guda Jolanda -- Comments: 0

Als dJust in Timee wachtlijst te lang is…

Vlak voor de vakantie komt er een noodkreet binnen van een dame die het echt niet langer aankan dat de administratie op een grote hoop in de hoek van de kamer ligt. Nog net op tijd voor vertrek naar onze vakantiebestemming even de schouders er onder en voilà. De dame in kwestie kan met een tevreden blik de kamer inkijken en wij van MANS kunnen na deze snelle actie met een tevreden gevoel op vakantie.

De Cost Gaet Voor De Baet Uyt

Soms is een financiële investering om snel en vakkundig geholpen te worden het dubbel en dwars waard. Zie niet onnodig lang op tegen een (administratieve) berg, maar informeer naar de mogelijkheden.

Helpende hand

Er zijn vaak vele oorzaken aan te wijzen waarom mensen de grip op de administratie kwijtraken. Het kan ontstaan door ziekte, ouderdom of bijvoorbeeld het verlies van een partner. Als er niemand in de omgeving hulp kan bieden, dan kan er een beroep gedaan worden op vrijwilligers of betaalde professionals. Vrijwilligersorganisaties hebben echter vaak te kampen met wachtlijsten. De capaciteit bij deze organisaties is vaak te klein. Wij kunnen snel en accuraat handelen en we doen het discreet en met liefde.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Lachende zon

Categorieën

Organisatie

Facebook IconBekijk ons op LinkedIn!Bekijk ons op LinkedIn!