Hadden wij dit nu maar jaren eerder gedaan!

-- Posted: 2 november 2015 -- By: Guda Jolanda -- Comments: 0

Senioren verhuizing1Het zou toch jammer zijn als u dat ook moet zeggen?

Hulp inschakelen is vaak veel eenvoudiger dan u denkt. Een investering in een comfortabele zonnige toekomst is het dubbel en dwars waard.

De huidige ontwikkeling is dat we allemaal langer zelfstandig blijven wonen. Dat kan in de huidige woning, eventueel met een aantal aanpassingen. Het kan ook zo zijn dat een andere woning beter aansluit bij woonwensen en behoeften. MANS kijkt en denkt graag met de mensen mee. Desgewenst geven wij advies over de huidige woning, maar kunnen ook doorverwijzen met het oog op (sociale) huurwoningen/complexen die aansluiten op (toekomstige) woonwensen. Meeleven, meedenken en uitwerken van de mogelijkheden, daar ligt onze passie!

Wel of niet verhuizen?

Het valt niet altijd mee om te verhuizen. Vooral niet als je al 30 jaar of langer in dezelfde woning woont. Dat hebben wij ook ervaren met de eerste grote verhuizing die wij mochten begeleiden. Zie onze blog over de eerste opdracht.

Achteraf horen we vaak van senioren die wel zijn verhuisd ‘Hadden we dat maar jaren eerder gedaan’. Een mooi blog hierover vonden wij van Bianca Sabel

Categorieën

Organisatie

Facebook IconBekijk ons op LinkedIn!Bekijk ons op LinkedIn!