Geslaagde netwerkbijeenkomst

-- Posted: 17 juni 2015 -- By: Guda Jolanda -- Comments: 0

VanhierWij van MANS nemen graag een kijkje in verschillende keukens. Je kunt niet genoeg kennis en kunde opdoen om de klanten goed van dienst te zijn. Daarbij is het natuurlijk ook ontzettend leuk om te doen en om je netwerk uit te breiden.

Hoe organiseer je een interessante netwerkbijeenkomst? Vanhier MKB Accountants | Adviseurs liet 9 juni 2015 zien hoe het moet. De benodigdheden; vier ingrediënten en natuurlijk wat organisatietalent.

De vier ingrediënten voor een  geslaagde netwerkbijeenkomst:

  1. Zoek een mooie locatie. Vanhier koos een heerlijke locatie! Namelijk bij de oude Verkade-fabriek in Zaandam; Bakery Institute. (als we het dan toch over ingrediënten hebben…)
  2. Neem vervolgens sprekers die alles kunnen vertellen over een interessant onderwerp. Een passend thema is ook altijd leuk. Dit keer ging het over de juiste balans vinden tussen genieten van lekkere momenten, bewust leven en voldoende brood op de plank krijgen.
  3. Voeg daar nog een gedreven team aan toe. Het team van Vanhier liet zien hoe je mensen kunt prikkelen en activeren in een bijzondere ambiance.
  4. Mix alles en iedereen door elkaar heen. Interessante ontmoetingen met allerlei branches uit het midden- en kleinbedrijf.

En het resultaat van dit recept?

Een zeer geslaagde avond met als ‘kers op de taart’ een gezellige netwerkborrel.

Vooraf aan deze avond konden een beperkt aantal gasten meedoen aan een workshop Raspberry Rose Truffel maken van Bakery Institute. Heerlijk!!!

 

Categorieën

Organisatie

Facebook IconBekijk ons op LinkedIn!Bekijk ons op LinkedIn!